Lotgenotenavonden

Wij organiseren lotgenotenavonden met verschillende thema’s, passend bij mensen met ASS. We proberen hierbij altijd een mix te maken van een informatief deel en het uitwisselen van ervaringen. We proberen hierbij rekening te houden met voorkeuren en/of suggesties van lotgenoten. De avonden vinden plaats op dinsdagavond. Soms komt er ook een gastspreker. Per maand behandelen we één onderwerp op verschillende locaties, namelijk in Brunssum, Maastricht en online via Zoom.

De lotgenotenavonden zijn gratis, maar het staat iedereen vrij om een kleine bijdrage te leveren via de groene collectebus bij de ingang. Koffie, thee en water zijn gratis beschikbaar op de locatie.

Het is verplicht je vooraf aan te melden via info@lgal.nl. Je kunt dit doen tot uiterlijk de maandagavond. Dinsdagochtend worden de aanmeldingen verwerkt voor de betreffende dinsdagavond.

Wij zijn altijd op zoek naar gespreksleiders. Mocht je hierin interesse hebben, dan kun je dit melden bij onze gespreksleiders of via info@lgal.nl.