Financiën

Doneer om LGAL een steuntje in de rug te geven!

Wij zijn een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit houdt in dat giften fiscaal aftrekbaar zijn en dat over schenk- en erfbelasting geen belasting hoeft te worden afgedragen. Meer informatie vind je op de site van de belastingdienst onder goede doelen of neem contact op met penningmeester@lgal.nl.

Doneren kan direct via onze bankrekening NL22 RABO 0308 9237 07 t.n.v. Stg. Lotgenotengr. Autisme Limburg. Het hele bedrag komt dan bij ons terecht.

Gebruik de Camera App op je telefoon om de QR-code te scannen voor een donatie.

Via deze link kun je op een gemakkelijke manier doneren aan LGAL. Dit loopt via de organisatie geef.nl die voor het ter beschikking stellen van deze module een percentage inhoudt.

Wij krijgen donaties van Vebego Groen en Webmix.

Subsidies

Wij krijgen subsidies van de gemeente Maastricht en gemeente Brunssum. Hiervoor vragen wij deelnemers om zich in te schrijven en aan te melden voor lotgenotenavonden en activiteiten. Met die informatie analyseren we hoeveel deelnemers uit een gemeente komen. We gebruiken dit om subsidie aan te vragen en om afspraken te maken met een gemeente. De gemeente kan ons wettelijk verplichten om deelnemersgegevens met hen te delen ter controle van de subsidieregels.

Jaarrekening 2022

Vacature penningmeester